RENAULT ТА ОДЕСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ: ДЕВ’ЯТЬ РОКІВ НЕЗМІННОГО ПАРТНЕРСТВА

 

Компанія Renault в Україні пишається дев’ятирічною співпрацею з Одеським міжнародним кінофестивалем, найбільшим глядацьким кінофестивалем Cхідної Європи.

 

13 липня в сонячній Одесі відбулося урочисте відкриття найбільш очікуваної події кінематографу в Україні - Одеського міжнародного кінофестивалю(ОМКФ).

 

Традиційно, надійним автомобільним партнером фестивалю став бренд Renault.

 

За свою довгу історію компанія Renault встановила тісні зв'язки з теле- та кінокомпаніями. Автомобілі Renault з'являються на екранах телевізорів у всьому світі, починаючи від телесеріалів і закінчуючи художніми фільмами. Для потреб кінокомпаній завжди доступний спеціальний парк автомобілів, який представляє повний модельний ряд марки (традиційні та електромобілі).

 

Серед знакових культурних подій світового масштабу, які підтримує компанія Renault - Канський та Венеційський кінофестивалі, кінофестивалі в Довілі, Ліоні, Ангулемі, Альп д'Уезі, Кабурі, Марракеші, Лондоні, Сан-Себастьяні, Вальядоліді та Одесі.

 

Одеський міжнародний кінофестиваль– це головний професійний майданчик, де зустрічаються українські та зарубіжні кінематографісти. Ексклюзивні прем'єри фільмів, майстер-класи від провідних світових кінодіячів та унікальна фестивальна атмосфера – все це об'єднують у собі 9 днів кінематографічної події.

 

Цього року протягом ОМКФ буде показано 108 фільмів з 41 країни (відібраних з 1011 фільмів з 95 країн), а також кінохіти кращих фестивалів - Канського, Берлінського, Венеційського та ще понад 30 кінофорумів.

 

25 автомобілів Renaultз 13 по 21 липня забезпечують комфортні поїздки гостей до червоної килимової доріжки, а також в інші місця, де відбуваються важливі події насиченої програми фестивалю.

 

Серед автомобільних помічників кінофестивалю – стильні, яскраві та комфортні представники широкого модельного ряду Renault: 

·         кросовери- Koleos, Kadjar, Captur, Duster та SanderoStepway

·         седани – Talisman та Megane

·         інноваційний електромобіль Zoe

·         преміальний мінівенEspace

·         практичний та місткий Trafic

 

Крім комфортного пересування на автомобілях Renault у гостей фестивалю єможливість познайомитися з експозицією інноваційного електромобіля Renault ZOE, який встановлено навпроти Фестивального палацу.

 

Познайомитися з широким модельним рядом Renaultта пройти тест драйв можна в офіційних дилерських центрах бренда Renault в Одесі - АІС Авто-Юг та Авто Груп+.

 

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.