ПЕРЕМОЖЕЦЬ АКЦІЇ «ФРАНЦІЯ - НА ВІДСТАНІ ОДНОГО ТО» ВІДВІДАВ МАЛЬОВНИЧИЙ ПРОВАНС

 

У червні переможець акції «Франція - на відстані одного ТО» відвідав чарівні куточки Провансу.

З 14 січня до 15 березня 2019 року компанія Renault в Україні проводила сервісну акцію для власників автомобілів Renault. Під час акції, клієнти, які здійснили обслуговування своїх автомобілів в цей період, стали учасниками розіграшу головного призу - поїздки на двох до Франції, в Прованс.

 

22 квітня 2019 року в офісі «Рено Україна» в присутності нотаріуса був проведений розіграш призів серед клієнтів Renault за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/).

 

2 138 Клієнтів виконали необхідні умови і стали учасниками розіграшу поїздки до Франції.

 

Переможцем акції став Олександр Савчук, власник стильного Renault Kadjar, який обслужив свій кросовер в офіційного дилера Renault «Авто Груп +» в Одесі.

 

Щасливий переможець разом зі своєю дружиною вирушили до Франції в червні. Насичена програма подорожі познайомила сім'ю Савчук з мальовничим регіоном Прованс-Альпи-Лазуровий узбережжя.

 

Захоплююча подорож почалася зі швейцарської столиці Женеви і охопила кілька міст Франції: від Ансі, Гренобля і Авіньйона до Лазурового узбережжя (Монте-Карло, Ніцца, Сан-Тропе). На завершення маршруту Олександр з дружиною вивчили Марсель і вирушили на катері на екскурсію по Каланкам, «провансальським фіордам».

 

Дякуємо всім Клієнтам за участь в розіграші і бажаємо Олександру Савчуку і його родині приємних подорожей на автомобілі Renault Kadjar!

 

 

Чотири роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.