ЛІМІТОВАНІ ВЕРСІЇ TECHROAD НА БЕСТСЕЛЕРИ RENAULT

 

У квітні відкрилися замовлення на нові лімітовані версії Techroad, які доступні для бестселлерів Renault - Duster, Sandero Stepway, Logan MCV Stepway.  Версії Techroad – це унікальна можливість придбати автомобіль з особливим оснащенням та зовнішнім виглядом. 

 

Автомобіль – це один із способів продемонструвати свій стиль та характер. Наявність лімітованих версій дозволяє замовити бажану модель зі своїм індивідуальним стилем, який буде виділяти авто на дорозі та забезпечує власнику почуття персоналізації.

 

Для бажаючих придбати особливий автомобіль Renault пропонує нові версії Techroad, які вже доступні до замовлення на популярні моделі з лінійки бренда – нестримний кросовер Duster, практичний універсал Logan MCV Stepway та компактний кросовер Sandero Stepway. 

 

Для версій Renault Techroad характерний динамічний зовнішній вигляд із спортивним відтінком. Він прослідковується у дизайні нових двоколірних дисків (16” Flexwheel для Logan MCV та Sandero Stepway і 17” Maldives для Duster) та корпусі зовнішніх дзеркал заднього виду з червоним декоративним елементом. 

 

Для версій Renault Techroad також розширена гамма кольорів. Тепер Duster, Sandero Stepway та Logan MCV можна замовити у кольорі червоний гранат або сіра скеля.

 

Унікальність дизайну версій Techroad для моделей Stepway та Logan MCV забезпечують фактурні середня та задня віконні стійкі з логотипом Stepway в червоному кольорі, а також логотип Techroad на дверях. 

 

Дизайн Duster також має характерні риси для нових версій: логотип Techroad розміщений на спеціальній бічній декоративній деталі, а  значок 4WD (повний привід) тепер можна побачити на кришці багажника.

 

Окрім яскравого дизайну, версії Techroad маю відмінності у інтер’єрі: нова оббивка сидінь з комбінованим принтом, декоративні елементи у стилі Techroad на панелі приборів.

 

В залежності від опцій та бажаного обладнання можна підібрати найбільш оптимальну комплектацію версії Sandero Techroad, Logan MCV Techroad чи Duster Techroad. Комплектації відрізняються типом двигуна (дизельний або бензиновий), наявністю додаткового обладнання та  опцій. 

 

Ціни на лімітовані версії варіюється в залежності від обраної комплектації.  Так, Sandero Stepway Techroad можна придбати за ціною від 339 700 грн*, Logan MCV Stepway Techroad – від 386 200 грн*, а початкова ціна на Duster Techroad становить 479 600 грн*.

 

Знайомтеся з новими версіями Techroad в Автоцентрі Renault “Соллі-Плюс”.

 

4-ри роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

Про Groupe Renault

Groupe Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,88 млн автомобілів в 134 країнах в 2018 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.

*Рекомендована роздрібна ціна станом на 15.05.2019 р. в дилерській мережі Renault за кредитною програмою Renault Бонус, для фізичних осіб. Остаточну ціну продажу дізнавайтесь в дилерській мережі Renault, перелік яких розміщено на сайті www.renault.ua