КОМПАНІЯ RENAULT В УКРАЇНІ ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ 

 

31 травня, під час Міжнародного форуму «Харків: розвиток та інвестиції», був підписаний Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю у сфері індивідуальних пасажирських перевезень між Харківською міськрадою, компаніями Renault в Україні та UBER-Україна. 

 

«Цей документ покладе початок реалізації проекту зі створення муніципального таксі. Нелегко нам дався цей проект, але він дуже важливий для міста Харкова, бо це нова філософія розвитку транспортної інфраструктури, і дуже важливий для України, тому що нічого подібного в українських містах ще не робилося», - зазначив перший заступник міського голови Ігор Терехов.


Координатор проекту зі створення муніципального таксі Микита Кузнєцов підкреслив, що створення служби пасажирських перевезень європейського рівня Харкову цілком під силу. За його словами, проект буде спрямований на безпеку перевезень пасажирів та високий рівень комфорту, забезпечений за допомогою сучасних європейських автомобілів. При цьому водії отримуватимуть легальні зарплати, а сам сервіс передбачає помірні ціни на перевезення. Також передбачена можливість обслуговування людей з інвалідністю.

 

«Економічна модель муніципального таксі дозволяє місту вкладати в проект мінімальні кошти, але отримувати максимальний результат. Ця служба не займатиме монопольного становища на ринку, але рівень надання послуг і планка, яку поставить наш проект, стануть стимулом для розвитку інших компаній, що призведе до здорової конкуренції. А це і є європейський підхід до стимулювання бізнес-процесів», - зазначив Микита Кузнєцов.

 

Франсуа Маріот, Голова правління АТ “Рено Україна”: чотири роки поспіль бренд Renault є лідером автомобільному ринку України завдяки адаптованому модельному ряду та найкращій дилерській мережі. 

 

Бренд Renault має більше 100 років досвіду у співпраці з таксі, оскільки перше таксі в Європі було саме Renault (у 1908 році була створена Renault type AG). 

 

До прикладу, ми успішно співпрацюємо з Uber по всьому Світу. В 2018 році було продано Uber в Європі більше 8000 автомобілів Renault. Співпраця Renault та Uber - яскравий приклад тривалого та надійного партнерства. Завдяки унікальним умовам фінансування від Рено Фінанс в 2019 році компанія Uber придбала в Україні більше 200 автомобілів Renault.

 

Бренд Renault - кращий експерт в області бізнесу таксі. Ми задовольняємо запити сервісу таксі завдяки конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та якісним і надійним автомобілям. Нас обирають, бо нам довіряють.” 

 

Передбачається, що муніципальне таксі почне роботу орієнтовно до кінця 2019 року.