ГРУПА Renault та BP поглиблюють стратегічне партнерство

• BP, Castrol та команда Renault F1 Team продовжують партнерство з Формулою 1 ще на два роки до кінця 2024 року.

• З 1 січня 2020 року Група Renault призначила Castrol глобальним партнером з постачання моторних олив і мастильних матеріалів у сфері післяпродажного обслуговування.

 

З огляду на успішну співпрацю, започатковану у 2017 році в межах партнерства з Формулою 1, Група Renault і концерн BP, якому належить глобальний бренд мастильних матеріалів Castrol, ухвалили рішення про розширення стратегічного партнерства з 1 січня 2020 року.

 

BP та Castrol продовжать партнерство з командою Renault F1 Team до 2024 року. Ця співпраця передбачає постачання удосконалених видів пального і моторної оливи, трансмісійних та гідравлічних олив, мастил і гальмівної рідини, а також постачання високоефективних мастильних матеріалів промислового класу у технічні центри команди: один з них, розташований у м. Енстоун, що займається розробкою шасі, інший, що базується у м. Вірі-Шатільйон, створює двигуни. У 2021 році набере чинності новий регламент Формули 1, завдяки якому BP та Castrol відіграватимуть ключову роль у підтримці команди Renault F1 Team.

 

З 1 січня 2020 року Група Renault обрала Castrol глобальним партнером з постачання моторних олив і мастильних матеріалів у сфері післяпродажного обслуговування. 

 

Нова лінійка продукції, що випускається під спільним брендом Renault Castrol, постачається дилерам Renault. Отже, переваги успішної кооперації, ініційованої у межах чемпіонату Формули 1, стануть доступні водіям Renault. Два провідних високотехнологічних бренди - Група Renault і Castrol - об’єднають свій професійний досвід, щоб споживачі продукції Renault могли й надалі насолоджуватися поліпшеним рівнем сервісу.

 

Плідна технічна співпраця у сфері післяпродажного обслуговування та у межах чемпіонату Формули 1 надає партнерам змогу й надалі розширювати можливості технологій на гоночній трасі та за її межами. З допомогою Castrol - провідного виробника мастильних матеріалів світового рівня – Група Renault формує потужне партнерство, завдяки якому клієнти і дилери Renault можуть насолоджуватися найкращими послугами і продуктами.

 

BP та Castrol постачають сучасні мастильні матеріали, які здатні знизити обсяги викидів сьогодні, і мають усі технології для створення революційних рішень для транспорту завтрашнього дня. Завдяки цьому стійкому партнерству Група Renault та BP об’єднують блискучі знання та досвід обох організацій з метою виявлення можливостей на цьому ринку, що стрімко еволюціонує.