АВТОМОБІЛІ RENAULT ПІДКОРЮЮТЬ ПОЛЯ УКРАЇНИ 

 

Літо – не тільки гарячий сезон для аграріїв, але й час проведення Днів поля, де експерти галузі, виробники і бізнес-партнери із задоволенням зустрічаються для обміну досвідом та ознайомлення з новинками як сільськогосподарської сфери, так і суміжних областей. Бренд Renault щорічно виступає автомобільним партнером таких заходів, а в 2019 році автомобілі Renault об'їдуть 6 областей в різних частинах України, щоб представити агробізнесу широкий модельний ряд автомобілів Renault.

 

Мобільність по-своєму важлива в міських умовах, але для представників аграрної сфери, які щодня мають справу з великими відстанями і важко прохідними маршрутами, свобода переміщення та надійність автомобіля набуває особливого значення. 

 

Саме тому Renault – частий гість на Дні поля. Формат таких заходів дозволяє наочно продемонструвати переваги автомобілів Renault, які виходять за рамки міста.  

 

З липня по серпень 2019 вже відбулося 4 масштабних Дня поля, і ще 2 відбудуться в серпні і вересні цього року при активній участі розгалуженої дилерської мережі Renault:

Дата

Область                    Мероприятие

24.07

Кіровоградська

Регіональний день поля

26.07

Полтавська

Регіональний день поля

02.08

Вінницька

Французький день поля

07.08

Харківська

Регіональний день поля

28.08

Львівська

Регіональний день поля

05.09

Чернігівська

Регіональний день поля

 

Відео з Французького дня поля можна знайти за посиланням: https://youtu.be/MMEjkLvLs0g

 

Так, в самих різних частинах України учасники та гості змогли протестувати в реальних і умовах надійні кросовери Sandero Stepway, Renault Duster і Renault Kadjar, а також інші моделі.

 

Renault Duster – володар титулу "Кросовер 2019 року в Україні"*. З моменту дебюту в 2010 році модель Duster підкорила своєю надійністю і функціональністю більше 21 тисячі українців. Надійний Renault Duster приємно дивує своїх власників унікальними позашляховими якостями, технологічністю і комфортом.

 

Вибір позашляховика для їзди за містом не означає відмову від сучасних технологій. Sandero Stepway зі збільшеним кліренсом, енергоємною підвіскою, сталевим захистом двигуна та іншими технологічними рішеннями допоможе зробити пересування комфортним навіть у складних дорожніх умовах.

 

Renault Kadjar - кросовер, який має блискучий вигляд і так само справляється з труднощами на дорозі за допомогою системи курсової стійкості і контролю зчеплення з дорогою Extended Grip або системі повного приводу. Збільшений дорожній просвіт, бокові захисні молдинги, передні й задні накладки на бампери захищають автомобіль і допомагають долати складні маршрути, а новий дизайн говорить сам за себе.

 

4-ри роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованій дилерській мережі.

 

* Конкурс «Автомобіль 2019 року в Україні».